Ohlédnutí za členskou schůzí

Přátelé, kamarádi, dnes jsme se sešli abychom bilancovali rok loňský a zároveň vytyčili rámec roku letošnímu.
I přes nepřízeň počasí se nás sešlo pře 300 a celková úroveň našeho jednání měla důstojnou úroveň, která svědčí o mnohém. Samozřejmě jsme rádi a každému jednomu z vás za účast děkujeme. Musím ale také napsat, že jsem očekával křiklouny a hulváty, kteří zde čas od času napadají mnoho poctivě odpracovaných věcí. Často je i vyzývám a prosím, přijďte mezi nás a povězte nám svoje návrhy a řešení, případně navrhněte mé odvolání z funkce hospodáře.
Dnes se opět sešli pouze členové, kteří jsou v našem sdružení rádi a obětavě pro společnou věc pracují.
Myslím, že dnešní argumenty jasně hovoří, že i v těžkých dobách covidu a nešťastných ukrajinských událostí jsme v roce 2022 byli opět nad míru úspěšní. Zarybnili jsme téměř 1100 metráků ryb, odbahnili jsme Pk0 a začali odbahňovat Pk1, vše jsme zaplatili a nemáme ani jednu korunu dluhů, což je zásadní předpoklad prosperity příštích let.
Schůze byla za jednu hodinu u úspěšného konce a my se odebrali do hostince u Mrštíků vydávat povolenky. Zájem byl obrovský, ještě po dvou hodinách stáli naši členové venku na chodníku, psali jsme tempem 100 povolenek za hodinu a i tak jsme skončili s psaním až po 16. hodině. Vydali jsme 504 rybářům cca 550 povolenek. Následně jsme provedli inventuru a byli moc spokojení, že jsme se ve všem shodli a z hostince jsme odcházeli v 17.30 hodin, tj. Téměř po 10 hodinách od ranního přijití do divadla. Ano přátelé, na jedné straně děkuji všem za účast, na druhou stranu musím dát k zamyšlení skutečnost, že mnoho z vás, které bych na schůzi očekával, se z různých důvodů na pouhé jednohodinové společné setkání nedostavilo. Škoda a to je tak vše, co mohu konstatovat. Ještě jednou moc děkuji a děkuji i za vaši kázeň a obrovskou trpělivost při čekání na povolenky.
FOTOGALERIE ZDE