Trout Area Cup – výsledky

FOTOGALERIE ZDE

Ohlédnutí za jarním závodem v přívlači ve dvojicích. Přátelé, kamarádi, účastníci jarní přívlače ve dvojicích, v tuto chvíli je letošní ročník tohoto velmi oblíbeného závodu již krásnou historií. Jaký byl?
Po nečekaně silném nočním sněžení, které naštěstí včas skončilo, se do závodu zapsalo 152 dvojic skvělých rybářů z celého Česka, Slovenska a též i Polska. Prezentace probíhala v pěkné kamarádské atmosféře a jako vždy se s napětím čekalo, jak budou ryby při chuti. Věříl jsem, že po velmi solidním zarybnění ryby brát budou a to se v plné síle i potvrdilo. Ryby skvěle braly a co je velmi nevšední, braly po celých pět kok až do samého podvečera.
Celkem se ulovilo neuvěřitelných 8 222 kusů ryb a ponecháno bylo 2 002 ryb. Obě tato čísla patří v historii našich závodů k nejlepším, možná dokonce jsou vůbec nejlepší. Počet ulovených ryb překonal moje očekávání a počet ponechaných ryb, kdy si v průměru každá dvojice ponechala v průměru 13 kusů ryb svědčí, že se ryby závodníkům líbily. Dokonce i počasí, kdy teplota byla kolem 4 – 5 stupňů, byla optimální pro uchování ulovených ryb.
Přátelé, nechci zde zbytečně používat silných slov, ale je možné a pravděpodobné, že tento závod v přívlači je jeden z největších a možná dokonce i největší na světě, jsem velice rád, že společně s vámi se všemi dokážeme tuto akci po všech stránkách zajistit. Mám za to, že i celodenní absolvování 5 kol je vysilující a jedná se o úctyhodný sportovní výkon.
Děkuji vám všem za vaši účast a každému jednomu z vás za váš osobitý přínos do celého závodu, děkuji všem obětavým rozhodčím, děkuji za přípravu zázemí, děkuji panu Marku Václavovi za precizní zapisování přihlašujících závodníků, děkuji za bezchybné, jedna chybička se nakonec našla a bude opravená, zpracování a vyhodnocení ulovků.byli jste všichni skvělí. Moc děkuji.

Výsledky ke stažení zde ( uložit odkaz jako … )

vlacka-dvojice-resize