Prosincová štika – sobota 25. listopadu 2023

Vážení a milí rybářští přátelé, kamarádi, milovníci lovu dravců a velkých pstruhů – lososů, dovolte mi vás všechny pozvat na další závod prosincová štika, která se bude konat, pokud bude zájem, již v sobotu 25. Listopadu na pk1. Tento termín je o týden dříve, než bývalo zvykem, důvodem je skutečnost, že z kraje prosince dochází často ke krátkému ochlazení, tj. Mráz a sníh, tak tomu bylo i loni a z tohoto důvodu jsme zvolili tento časnější termín.
Naši velikou snahou bude opět vysadit pěkné štiky a k nim opět dosadit i velké pstruhy – s nadsázkou lososy včetně pěkných okounů.

Vážení a milí,
v tuto chvíli k závodu přistupujeme s maximální zodpovědností, mám již opět slíbené štiky a dále i velké pstruhy – lososy a tak můžeme začít s přihlašováním a zjistit z vaši strany reálný zájem. Svůj případný zájem opět sdělte na těchto našich stránkách. Potvrzovat vaše přihlášení bude pan Marek Václav, též mi můžete i zavolat na číslo 731441401, případně mi poslat vaši přihlášku formou SMS zprávy.
Milí přátelé,
čekáme na vaše přihlášky, přihlašování je tímto okamžikem spuštěné. Těšíme se

Pravidla závodu

—prezentace 6. – 8. hodin,
—účastnická cena 1500 korun, mládež a studenti 1000 korun, loni o 100 korun méně
—každý účastník obdrží pouze 1 kartu se třemi čísly, každé číslo mu vymezuje očíslovaný úsek pro rybaření v pořadí jednotlivých kolech po sobě. Kola budou celkem 3 a každé bude trvat 70 minut, karta se odevzdává okamžitě po skončení posledního kola
—povolený ponechaný počet ulovených ryb – 2 štiky, možná kombinace s candátem + 4 pstruzi – lososi + okouni bez omezení

časový rozpis:
— 1. kolo 8.30 – 9.40 hodin
— 2. kolo 10.10 – 11.20 hodin
— 3. kolo 12.10 – 13. 20 hodin
— od 13.20 – 14. 00 měření 2 kusů nejdelších ulovených ryb jednotlivými závodníky u hospůdky

Hodnotit budeme tyto kategorie:
— děti do 16 let
— ženy 16 – 100 let
— muže a chlapy 16 – 100 let
— největší rybu celého závodu ze všech kategorií

—poháry a věcné ceny za nejdelší úlovky v kategoriích mužů, žen a mládeže do 16. let
—rybaří se bez rozhodčích, pouze bude několik dohližitelů, kteří budou dohlížet na seriozní průběh závodu, případně zapíšou délku ulovené velké ryby do karty v případě, že ji rybář chce vrátit zpět do vody, tak aby se rybář mohl ucházet o poháry za největší úlovek 2 kusů ryb