Velikonoční přívlač jednotlivců včetně mušky 30. Března 2024 – výsledky

Velikonoční přívlač jednotlivců včetně mušky

FOTOGALERIE ZDE

Vážení a milí rybářští přátelé a kamarádi, v tuto chvíli je tento sváteční závod již krásnou rybářskou historií. Jaký byl?
Za neuvěřitelně krásného rána se do závodu zapsalo 204 skvělých rybářů a přátel z Čech, Slovenska, Polska a Ukrajiny. Ryby splnily očekávání a skvěle braly, což dokazují tato čísla:

—uloveno – 4180 pstruhů, sivenů, štik, candátů, okounů a kaprů
—ponecháno – 1260 kusů ryb
—největší ryba – štika 76 cm
—největší pstruh – s nadsázkou losos 60 cm

Vážení a milí, jsem velice rád, že jsme s noblesou zvládli včerejší vášnivou diskusi o sektorech, po včerejším vyhodnocení včetně dnešní ankety při prezentaci jsme vyhověli a rozhodli pro vůli většiny, tj. Pro sektory. Zde ale musím napsat, že drtivé většině dnešních závodníků to bylo zcela jedno. Ale dobře, udělali jsme dnes krok správným směrem a musím vám všem poděkovat za slušnou a kultivovanou debatu.

Má za to, že jsme dnes byli svědky nejen nádherného počasí, ale též i krásné rybářské akce, kterou vždy každý jeden z vás umocní svým nezastupitelným přínosem. Dnešním dnem jsme opětovně potvrdili naši vášeň, nadšení a přátelství a je mi velkou ctí vám všem z hloubi svého srdce poděkovat.

—děkuji vám všem a každému jednomu z vás za účast a osobní přínos
—děkuji všem rozhodčím – našim zlatým obětavcům
—děkuji též za bezchybné spočítání výsledků bez jediné chybičky
—děkuji zpětně i našim zlatým hochům od dopravy za jejich nasazení
—děkuji i celému zázemí za zajištění občerstvení
—děkuji předem i naši zlaté válečné fotografce Evě za foto
—děkuji s nadsázkou i našemu patronu svatému Petrovi za nádherné počasí a že se nikomu nic nestalo

Věřím, že dnešní den jsme si všichni užili, věřím, že do svých domovů odjíždíte spokojení a že si odvážíte i chutný úlovek. Děkuji vám všem, bylo mi ctí být součástí dnešního nevšedního rybářského dne.