Hlavní závod jara – přívlač ve dvojicích – 6. Dubna 2024 – výsledky

Hlavní závod jara – přívlač ve dvojicích – 6. Dubna 2024

FOTOGALERIE ZDE

Tuto chvíli je tento velký závod již krásnou rybářskou historií. Jaký byl?
Za krásného teplého a bezvětrného rána se do závodu zapsalo 286 skvělých rybářů z Čech, Slovenska a Polska sdružených do 143 dvojic. Po celou dobu prezentace panovala velice přátelská atmosféra, bylo vidět i cítit, že každý jeden účastník si přijel dnešní den a závod užít a též ho i svým přístupem obohatit.
Již první minuty po Lojzovým zvonění, které nastartovalo první kolo a i celý závod bylo vidět, že naše očekávání a přání se naplní. Ryby braly způsobem, který jsem zde již dnes označil, a částečně převzal od Lojzy, byl to skutečný rybí mazec.

ulovilo se celkem 5746 pstruhů, sivenů, štik, candátů a kaprů
—rybáři si ponechali 1757 kusů ulovených ryb
—největší ryba – štika 74 cm

Přátelé, nevím jak vy, ale mám za to, že dnešní závod se velice zdařil, ryby braly, počasí nádherné, přátelská sváteční atmosféra, bezchybné spočítání výsledků, to vše, dle mého názoru, tento závod řadí mezi naše nejzdařilejší závody celé naši závodní historie. Je mi obrovskou ctí vám zde všem a každému jednomu z vás poděkovat:

děkuji vám všem za účast, velice si vážíme velice početného zastoupení skvělých slovenských rybářů, kteří svůj um potvrdili i prvním místem

děkuji všem obětavým rozhodčím, bez nich by to nikdy nemělo vysokou úroveň

děkuji panu Markovi Václavovi za velmi precisní a bezchybnou evidenci zájemců

děkuji i Pavlovi Němcovi za bezchybné spočítání výsledků

děkuji celému zázemí, které se staralo o občerstvení

a v neposlední řadě děkuji našim zlatým hochům od dopravy, že mi pomohli svoji usilovnou dvoudenní prací zarybnit, skvělý výkon, který nikdo nevidí

Vážení a milí, věřím, že jsme dnešní den vrchovatě naplnili našim rybářským očekáváním a naše přátelství, i v této složité a šílené době, je stále pevné a po dnešním dni ještě pevnější. Děkuji moc. Moc děkuji.