ZÁVOD DVOJIC V PŘÍVLAČI – SOBOTA 19. ŘÍJNA – výsledky

Závod dvojic ve vláčce – 2024

FOTOGALERIE ZDE

VÝSLEDKY ZDE

přátelé, kamarádi, účastníci hlavního závodu podzimu ve vláčce dvojic, v tuto chvíli je tento velký a oblíbený závod již krásnou rybářskou minulostí. Jaký byl?

Za krásného teplého rána a běžného podzimního větru, se do závodu zaregistrovalo 385 skvělých rybářů z Česka, Slovenska a Ukrajiny, tito rybáři závodili ve 185 dvoučlenných týmech, jeden tým byl jednočlenný.
Již první minuty závodu svědčily, že ryby budou dobře brát a naplní naše optimistické očekávání. Ano, bylo tomu tak, zde jsou čísla z dnešního závodu:

—3950 – celkový počet ulovených ryb
—1979 – celkový počet ponechaných ryb
—63 cm – největší ulovená ryba – štika, 62 cm – bolen, pstruh – 63 cm

Vážení a milí, myslím, že dnešní den byl našim krásným rybářským dnem, během celého závodu panovala skvělá kamarádská a přátelská atmosféra, za celý den jsem neslyšel půl slovíčka špatného, což na dnešní svět a dobu je něco nevídaného, považuji to za zázrak. Včera jsem zde psal a prosil každého jednoho z vás o osobní přínos s důrazem, že na každém jednom z nás záleží, jaký závod bude. To jste přátelé naplnili vrchovatě a za to vám všem patří obrovské poděkování.

Ještě mi dovolte malé technické hodnocení:

—letošní ročník měl jednoznačně nejvyšší účast a obsazení skvělými rybáři
—mám za to, že s nadsázkou můžeme tento závod nazvat mistrovstvím světa, zatím jsem nepotkal a od nikoho neslyšel, že takto početně obsazený závod se někde ve světě konal
—ulovilo se nejvíce ryb ze všech ročníků podzimní vláčky dvojic
—zcela jednoznačně se potvrdily naše predikce, že podmínky byly mimořádně dobré, mám na mysli teplotu vody, obsah kyslíku, průhlednost vody
—pouze jednu podmínku nedokážeme ovlivnit, vždy podle přírodního zákona platilo a i nadále bude platit, že podzimní žravost pstruhů nedosahuje žravosti jarní
—dosadili jsme přes 10 000 ryb ve skvělé kondici
—za pouhých 250 minut čistého času rybaření se ulovilo 4 000 kusů ryb, což je téměř k neuvěření
—ponechali jste si téměř 2 000 ryb, což svědčí, že se vám ryby líbili a my z toho máme upřimnou radost

Veliké poděkování

—vám všem a každému jednomu za účast
—za skvělý osobní přínos a obohacení závodu vaši osobní účastí
—všem rozhodčím – jsou to borci a obětaví nadšenci
—Michalovi Niklovi a jeho paní za bezchybné spočítání výsledků
—za zázemí všem dalším obětavým ženám a též i mužům
—Svatému Petrovi, že viděl naše obrovské úsilí závod připravit a poslal nám nádherný podzimní den, děkujeme ti Petře

Závod skončil, bylo 13 stupňů, svítilo slunce a vítr téměř ustal, co více si můžeme přát? Ano přátelé, vím co si přeji, prosím, zůstaňme tací, jaký jsme, mějme i nadále srdce otevřené, buďme pokorní a mějme odvahu si říct, nikdo nejsme dokonalí, ale žijme s vědomím, že pokud chceme a je dobrá vůle, tak se okamžitě začne dobře dařit: věříte? Kdo nevěří, nikdy neuvidí. Děkuji vám všem.